04 dhjetor 2010

Bonucci - Konkuron ne formacionin e vitit te zgjedhur nga UEFA

Web faqja UEFA.COM ka bere nje liste prej 60 futbollisteve, ne at web faqe mund te votoni per lejtar dhe trejner, te cilet ne 12 muajt e fundit ishin ne maje te futbollit europian..

Ne listen e te nominuarve kemi edhe Juventinin Leonardo Bonucci, i cili konkuron per mbrojtesin me te mire qendror per vitin 2010

Ju mund te votoni ketu: KLIKO MBI LINK OSE KPJO ATO DHE VOTO NJE 11 TE MIR NE MESIN E TYRE EDHE BONUCCI.. 

http://www.en.uefa.com/community/teamoftheyear/index.html