21 dhjetor 2010

Aquilani: Juve mund ta fitojë Scudetton

Alberto Aquilani beson se Juventusi është në gjendje ta fitojë titullin e kampionit të Italisë dhe të shmangë rrezikun e kundërshtarëve më të rrezikshëm.

“Nëse Luigi Del Neri flet për Scudetto, atëherë kjo nuk bëhet pa ndonjë arsye”.

“Mendoj se duhet të shkojmë ndeshje pas ndeshje. Ne po kalojmë periudhë të mirë dhe duhet të konsolidohemi javë pas jave. Ne do të shohim çfarë do të ndodhë pas disa javësh”, tha Aquilani.