21 dhjetor 2010

Juventus do të jenë edhe më të fortë në 2011

Mbrojtësi më i mirë në botë Giorgio Chiellini ishte i dëshpëruar me barazimin e fundit të Juventusit kundër Chievos 1-1 pasi Sergio Pellissier barazoi në minutat e fundit. Por është konfident që Bardhezinjtë do të kthehen në formë pas pushimit dimëror.

“Barazimi kundër Chievos na ka lënë një shie të keqe, pasi që barazuan në minutat shtesë” Deklaroi ish lojtari i Fiorentinës dhe Livornos në ëebfaqen e tij zyrtare.
“Tani kemi kohë që të rikuperohemi energjinë e hargjuar në 2010, dhe të fillojmë prap nga fillimi”
Juventus kanë potencial shumë të madhë që të fitojn skudeton. Tani gjenden ne pozitën e 4 në Serie A