06 dhjetor 2010

Urime ditlindja Kryetar

Kryetari i Juventusit Andrea Agnelli, sot feston ditlindjen e 35. Ai eshte i lindur ne torino me 6 dhjetor 1975, kure nga 19 mai i keti viti ai eshte edhe kryatar i Juventusit..

Agnielli ka treguar nje sinqeritet dhe nje dashuri te madhe per skuadren Juventus, dhe ne te gjith tifozet shpresojm se nen urdhrat e Andrea Agnielli, Juventus do te shenon suksese..

Urime ditlindja Kryetar, nga stafi GrandeJuve.. - shpresojm qe ky lam te depertoj neper weba tjer Juventin...