03 dhjetor 2010

Quagliarella mbeshtet perforcimet

Fabio Quagliarella ka deklaruar se perforcimet e Janarit mund ta ndihmojn Juventusin, dhe i beshtet ato...

Cka ndjen kur skuadra mendon per ndonje perforcim?

Seciles skuader i duhet nje sulmues i ri, natyrisht secila skuader deshiron futbollist cilsor, dhe eshte e mire te kemi te tille ne skuader..

Quagliarella ka komentuar dhe ka deklaruar se pret shume kete stinor.

Deshira jone eshte qe te luftojm per kreun e tabeles, pastaj mund te shofim cka do te arrijme - Ka deklaruar Quagliarella..