16 dhjetor 2010

Pazzini në janar te Juve

Drejtori sportiv i Sienës, Giorgio Perinetti, i intervisuar nga Radio Sport, ka thënë se në afatin kalimtar dimëror, Giampaolo Pazzini do të transferohet në Juventus.

"Jam i sigurtë që Pazzini do të transferohet në Juventus në janar"

"Juventusi po e kërkon një Bomber, dhe Binkonerët kanë marveshje me Sampdorian për "Pazzon" që ai të transferohet në janar në Torino." shtoi Perinetti.