15 dhjetor 2010

Ndeshja me Manchester City nuk është e kotë – Luigi Del Neri, trajneri i Juventus

Luigi Del Neri pret fitore nga Manchester City i cili futet në Europa League.

Luigi Del Neri, trajneri i Juventus tha se loja me Manchester City është me rëndësi, edhe pse Juventus është eliminuar nga Europa League.

” Ndeshja me Manchester City nuk është e kotë,” Del Neri deklaroi për mediave.

“Dua ti observoi lojtarët e ekipit që kanë luajtur më pak dhe të shof se cili prej tyre është më i nevojshëm në të ardhmen.”

“Dua që Juventus të luaj lojë të shkëlqyer dhe me plotë gjallëri.”

Juventus është akuzuar si ekip që ka deshtuar të representoi Seria A në continentë – thënie që refuzohet nga Luigi Del Neri.