14 dhjetor 2010

Moggi - Kjo eshte nje fitore me vlere

Luciano Moggi gjithnje eshte ketu perte komentuar ndeshjet dhe per te diskutuar rreth Juventusit, ku ne disa raste edhe kritikonte kete skuader, mirpo pas fitores Me Lacion vijne edhe disa lavdrata nga ish drejtori Juventin, Luciano Moggi.

Me ne fund Moggi ka pranuar se Juventus mund te shkoje shume large, mirpo ai ka cekur se futbolli eshte i quditshem.

Kjo ishte nje fitore me vlere per skuadren e Juves kunder Lacios, icili nuk ka qene i lehte ne fushen e gjelbert, ka treguar nje loje shume te mire. Nga ndeshja ne ndeshje ky Juventus po shkon shume large dhe po e tregon deshiren qe ka per skudeto. Nuk do te dihet se a do te luftojn Juve dhe Milan per skudeto pasi qe nuk mundemi te shtojm ndonje propozim te tille sepse ne futboll gjithcka mund te ndodhe - deklaroj Luciano Moggi (perktheu GRANDE-JUVE.TK)