15 dhjetor 2010

Del Piero - Na u ka dashur një ndeshje e tillë

Si gjithmone cka ndodhe rreth Juventusit, Alessandro Del Piero ne web faqen zyrtare ju drejtohet Biankonereve.

Eshte dashur te ndodh ajo qe ndodhe pse ne kemi treguar nje loje te mire ne ndeshjen kunder Lacios, edhe pse shenuam ne sekundat e fundit te ndeshjes. Besoj se gezimin dhe fatin po e ndajm sebashku me shikuesit. Jumi shum te lumtur qe kemi arritur te fitojm nje ndeshje te rendesishme ecila na mundesoj qe te renditemi te dytet ne tabel, ku sebashku me Lazion, Napolin e ndajme kete pozicion, por me e rendesishmja eshte qe jemi vetem -6 pike nga Milano qe nuk eshte e pa arritshme.

Na u ka dashur nje fitore e tille, tek ne ka ndodhur nje ndryshim i madhe, po ndertohet nje skuader fitimbrurese ecila eshte e pa mposhtur. Jam shume i lumtur me angazhimin e futbollisteve te cilet po tregoj vlera te medha ne fushat e gjelberta, po ashtu jam i lumtur edhe me vetveten qe sadopak po mundohem t`ju ndihmoj bashklejtarve te mi.

Per vitin 2010 kini edhe dy ndeshje Manchester Citi dhe Chievo ?

Qe nga mbreme mendimet tona jane te perqendruara vetem per takimin me Chievon, aty jan tri piket te cilat i deshirojm ti fitojm. Na duhet te pregaditemi per at ndeshje, mirpo para Chievos na pret Manchester Citi, na vjen keqe qe eshte ndeshja e fundit ne Ligen e Europes - Ka deklaruar Alessandro Del pier (perktheu GRANDE-JUVE.TK).