02 dhjetor 2010

Del Neri fajëson motin e ftohtë për eliminimin nga EL

Gigi del Neri duket i shqetësuar pas eliminimit të Juventusit nga Europa League nga Lech Poznan, duke fajësuar motin e keq.

Biankonerët nxorën vetëm një barazim 1-1 ndaj ekipit polak, rezultat që i eliminon ata një rund para mbylljes së fazës grupore.

“Ne bëmë gjithçka që është e mundshme sot, duke humbur pesë apo gjashtë shanse shënimesh. Ne merituam të fitojmë. Nuk ishte absolutisht një ndeshje ´e rregullt´ dhe ndeshja duhej të ishte ndaluar në kushte të tilla, pasi nuk mund ta shihnit as vijën e fushës”.

“Me një mot tjetër, ne mbase do të kishim fituar dhe madje edhe në këtë gjendje ne luftuam deri në fund”, ka thënë Del Neri. /