21 dhjetor 2010

Cigarini te zevendesoj Aquilanin ?

Aquilani po kalon një sezon pa probleme të mëdha me lëndime por ne rast se ndodhe ndonje lendim atehere Marotta po kerkon nje lojtar per te zevendesuuar Aquilanin ne rast lendimi e ai eshte Cigarini. Luca Cigarini ësht lojtar i Napolit,dhe i ka 24 vjet.. Mund te ndodh edhe shkëmbimi me Sissokon,sepse Sissoko ësht farre pranë largimit nga Juventus.