14 dhjetor 2010

Vijne perplasjet e para Buffon - Del Neri

Agjenti i Buffonit nuk eshte i kaqur me deklaratat e Del Nerit, i cili ka deklaruar se BUFFON nuk eshte i pa zavendesueshem dhe vendi i tije ne skuader nuk eshte i sigurt.

Mardhenjet trejner portjer jane te ngrira, pershkak se Buffon kishte vizituar skuadren gjat periudhes se lendimit, ai nuk ishte prezent edhe ne fotografin e skuadres, si arsytim, Buffoni kishte qene ne Zvicer per nje shperblim, ku kishte spekulime per nje largim te tije..

Del Neri mbrem ka konetuar sa i perket portes se Juves, ku ky komentim nuk i pelqen as pak Agjentit te Buffonit - Martini.

Nuk e kemi pritur nga nje person sic eshte Del Neri, nuk kishte respekt ndaj Buffonit, po te isha president i Juves do te denoja Del Nerin - Ka deklaruar Martin pas deklarates se Del Nerit.

Drejtori Marotta ishte dalur ne mbrojtje te trejnerit..

Buffon eshte lejtari yne, kemi respekt ndaj tije, Del Neri ka dashur te thonte se trejneri eshte menagjer i skuadres dhe edrejta e tije eshte qe te bjere vendime - ka komentuar drejtori sportiv Peppe Marotta (perktheu GRANDE-JUVE.TK).