21 dhjetor 2010

Agnelli uron festat tifozëve bianconer

Andrea Agnelli, presidenti i Juventusit, ka dërguar një mesazh urimi tek tifozët Bianconer.
Tifozët të dashur, unë po dërgoj urimet e mia më të mira për të gjithë Bianconerët në të gjithë botën.

Diskutimet, kritikat dhe sugjerimet tuaja për të gjithë ne janë shumë të
rëndësishme.

Gëzuar Vitin e Ri, Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar 2011... Forza Juve...
Gjitha të mirat, Andrea Agnelli.