28 korrik 2010

Ultrasit deshirojne te shesin Camoranesin

Dje,tifozet ultaras Vikings Curva Nord shpalosen një flamur në kamp te Juventus 'trajnim në Varese qe shkruante : "Ne do ti bejme ata lojtare te largohen , por nese duan të qëndrojnë atehere të kalojnë nëpër një vit të Xhehennemit.''
Nuk eshte vetem Camoranesi ,por eshte edhe Poulsen ,dhe Grosso qe jane quajtur mercenarë.