28 korrik 2010

Juve pas super talentit Robin Söder

Referuar websites së famshme '4-4-2.com', Juventus i është vënë pas një prej talentave më të mëdhenj suedez Robin Söder. I lindur në 1991 me vetëm nëntëmbëdhjetë vjetët e tijë luan për Gothenburg dhe ka një kontrat deri në 2013, me pak fjalë është dëshira e pothuajse qdo klubi Evropian.
-Juve është e gatshme t'i ofroj 3.5 milion për shërbimet e tijë si dhe t'a lërë në Gothenburg deri në fund të sezonit që t'a marrë vetën pas disa lëndimeve që i pësoi vitin e kaluar.