08 korrik 2010

Amauri i gatshëm të luftojë për vend në Juventus

Sulmuesi italian Amauri, thotë se ai dëshiron që qëndrojë në Juventus në sezonin e ardhshëm.

Sulmuesi i qendrës thotë se ai është i gatshëm të luftojë për vend nëse Juve sjell sulmues të ri gjatë afatit kalimtar të verës.

“Unë dëshiroj të qëndroj këtu, jam këtu dhe do të jem këtu sezonin e ardhshëm. Fansat nuk janë të kënaqur me atë çfarë bëri Amauri sezonin e kaluar. Edhe unë kam vuajtur shumë, kurrë nuk kam pasur një sezon aq të gjatë dhe të dobët”.

“Jam 30-vjeçar, kam kohë dhe dua të shënoj golat e mi. Dua të dëshmoj se ia vlej këtu. Kurrë nuk kam menduar të largohem. Nuk kam frikë nga konkurrenca nga asnjë sulmues i ri”, ka thënë Amauri.