28 korrik 2010

Drenthe në Liverpool

Drenthe ka bërë të ditur përmes faqes zyrtare ne Facebook, se ai sezonin e ardhshëm do të luaj në Anfield. "Sezonin e ardhshëm do të luaj me 'Të kuqtë', shpresoj të kem një sezon të mirë" u shpreh Drenthe, një nga objektivat e kësaj merkato të Marottas, tani alternativat na mbesin Jansen, Clichy, Aogo dhe eventualisht Coentrao i Benficas.