28 korrik 2010

Marca: Morinho kërkon Amaurin në Madrid

Në numrin e sotëm të gazetës më të afërt me klubin mbretëror "Marca" është thënë se Mourinho po e kërkon me ngulm Amaurin në Madrid.

Pas largimit të Raulit tanimë si duket drejt Schalkes 'I veçanti' kërkon njërin nga Mario Gomes, Hugo Almeida dhe Carvalho de Amauri.

Gjithashtu mësohet në një interesim të Juves për shitjen e Amaurit duke lënë hapësirë dhe njëherit duke rezervuar fonde për ndonjë bomber që potencialisht mund t'a transferojnë.