28 korrik 2010

Pepe: Cfare emocioni ne Cosenza

Debutim me Juventus në vetvete është një emocion i fortë, dhe kur shenin gol , atehere behet edhe me i paharrueshem.
Simone Pepe, ne Cosenza, kundër Lion, ai e jetoi një mbrëmje magjike, duke i dhënë edhe shpërblime: "Ishte një ndjenjë e madhe - thotë në konferencën e tij të parë për sht...yp si lojtar i Juventus.