28 korrik 2010

Thashethemet per Buffon-in !!!

Kristian Recalcati ekspert i tregut për MEDIASET Premium, sot nisi një hipotezë te bujshme te tregut. Sipas
K.Recalcati, Juventus praktikisht ka shitur tashmë te Manchester United portierin Gigi Buffon, në shkëmbim për një çek prej
rreth 15 milion €, për shkak të gjendjes së tij fizike të pasigurt. Bufonit duhet të vene rreth 3.500.000 stelina një vit, per tre vitet e ardhshëm. Në vend të Buffonit Marotta dhe bashkëpunëtorët e tij zgjodhen Federico Marchetti...... te jete ky nje thashethem i radhes apo eshte vertet keshtu...???