29 korrik 2010

Gigi Del Neri pas ndeshjes : "JUVENTUSI KA SHPREHUR KUJDES "

"Ishte nje ndeshje qe ja vlente. Skuadra duhet te permirsohet shume, por ka shprehu ne fushe karakteristikat e saj : intesitet te larte dhe shpejtesi te madhe.

Jemi ne gjendje te mire por duhet te ecim hap pas hapi. Te fitoshim ishte e rendesishme dhe e kemi bere me merita. Duhet te kapim mentalitetin e duhur nuk duhet te bejm illuzione duhete te punojm gjithmon dhe te permisohena mundesisht ndeshje pas ndeshje".

Gigi Del Neri ka lavderuar Amaurin : " Dy gola nje shtyll dhe gjithashtu ka punar mire. Nese eshte ne gjendje te mire eshte nje lojtare qe na jep nje fizike dhe thellesi ne sulme dhe behet i rrezikshem ne zonen e penalltise.

Jam i kenaqur per sepse kjo dopiet do ti jap besim dhe jam i kenaqur me skuadren se me kete rezultat skuadra do te rris autostimen.

Ky eshte Amauri." Eshte shprehur dhe per kopien e mbrojtjes Chiellini-Bonucci:"

Ishte nje kopie e re qe skane luajtur shume bashke . Kane bere nje ndeshje te mire kunder nje skuadre jo me nje teknik te mire por qe disa here rrezikonte.

Ishte nje Juve brilante nga pikepamjet e fizike dhe mbrojtese dhe shume kompakte"