09 korrik 2010

Juventusi interesohet për Marquez

Juventusi është kthyer kah mbrojtësi i Barcelonës, Rafael Marquez, të cilit i është thënë të largohet nga Camp Nou, njoftojnë Radio Mercato dhe Sport.

Zyrtarët e Barcelonës ia kanë bërë të qartë Marquezit që të largohet sa më shpejtë nga Camp Nou, ndërsa agjenti i tij Enrico Nieto, është në kërkim të një klubi të ri, me Juventusin që thuhet të jetë në vijën e parë të frontit.

Nëse ndodh që Juventusi të mos e transferojë Philipee Mexesin e Romës, atëherë vëmendja natyrisht se do të kthehet kah Rafa Marquez, për të cilin janë të interesuara edhe Galatasaray dhe Genoa.