14 korrik 2010

Lanzafame kërcënon Interin

Sulmuesi i Juventusit, Davide Lanzafame, ka lëshuar sinjale kërcënimi për rivalët e Juves, pasi që ka thënë se skuadra është mjaft konkurruese dhe se do të mund ta fitonte Scudetton në sezonin e ardhshëm.

“Ky ekip është vërtet kompetitiv si për Scudetto ashtu dhe për Europa League. Kur luani te Juventusi atëherë duhet t’i tregoni cilësitë tuaja dhe kurrë të mos vendosni kufij”.

“Ne do të duhet të tregojmë vlerat tona dhe forcën tonë. Unë dua t’ia tregoj klubit vlerat që kam dhe ta shpaguaj për besimin që më ka dhënë”, tha Lanzafame.