29 mars 2009

Santon: Kam qenë afër kalimit në Milan

Ylli i ri i Interit, Davide Santon, ka zbuluar se ai pothuajse i ishte bashkuar Milanit si junior.
“Lejomëni të them se besoj në fat dhe në faktin se të gjithë ne ndoshta jemi lindur për të arritur diçka të veçantë”, ka thënë mbrojtësi italian për Gazzetta dello Sport.“Kam luajtur në akademinë e të rinjve në Ravenna dhe në moshën 10-vjeçare kisha një provë me Interin. Kur mbusha 14 vjet, ata më shkruan përsëri dhe thanë se më dëshironin”.“Vetëm dy ditë më vonë e njëjta letër arriti nga Milani. Në atë koha isha një tifoz i rosonerëve, por kisha zgjedhur Interin. Zemra mund ta ndërrojë mendjen dhe duke marrë parasysh sa i lumtur kam qenë këtu, kurrë nuk do të mendoja për transferim në një klub tjetër”, ka shtuar Santon.