31 mars 2009

Ancelotti: Dua të qëndroj tek Milani

Menaxheri i Milanit, Carlo Ancelotti, thotë se dëshirë e tij është që edhe sezonin e ardhshëm të mbetet tek klubi italian, por për këtë duhet të pajtohen edhe udhëheqësit.
E ardhmja e Ancelottit në Milan është e pasigurt pas rezultateve të dobëta të rosonerëve në dy vitet e fundit. Emri i strategut lidhet me disa klube, mes të cilave Real Madrid dhe Chelsea.“Dua të qëndroj në Milan, por edhe klubi duhet të pajtohet me këtë. Ende nuk kam gjetur arsye për tu larguar, por sigurisht se duhet ta fitoj vendin e tretë. Detyrë e imja është të punoj me dhe për klubin tim”, ka thënë Ancelotti.