29 mars 2009

Ronaldinjo: Siti kërkon të më blejë

Ronaldinjo lëshon sinjale pakënaqësie dhe tashmë pret reagimin e Milanit. "Ky nuk ishte një sezon pozitiv për mua, por jam profesionist dhe dëshiroj të ndihmoj Milanin që të arrijë objektivat. Deri në fund të sezonit nuk dua të spekuloj për të ardhmen time", deklaroi braziliani. Ndërkohë, vëllai-menaxher, Roberto de Asis, pohoi për mediat britanike: "Disa klube angleze më kanë pyetur për Ronaldinjon", tha ai duke iu referuar Mançester Sitit të sheikëve arabë.