31 mars 2009

France, federata rikonfirmon Domenech

Te gjithe jane vene kunder trajnerit te Frances Raymond Domenech, por federata nuk do t’ia dije, duke e rikonfirmuar teknikun ne krye te stolit te bluve.
Fitorja e ngushte 1-0 e arritur ne Lituani diten e shtune dhe rreziku per te qendruar jashte boterorit 2010 ka bere qe Domenech te vihet ne qender te kritikave edhe pse Federata Franceze e Futbollit mohon largimin e tij. “Kemi marre nje vendim nepermjet keshillit federal dhe zgjedhja jone eshte rikonfirmimi i trajnerit deri ne fund te eleminatoreve. Ide nuk do ndryshoj as une dhe as federata”, u shpreh shefi i federates, Jean Pierre Escalettes.
Ne vijim ai ka shtuar se kritikat e bejne ambientin e skuadres me te dobet. “Domenech ka nje objektiv qe eshte edhe nje pergjegjesi per ta drejtuar skuadren deri ne fund. Per kete duhet te besojme se do beje me te miren”, perfundon Escalettes.