31 mars 2009

Rosi: Seria A ka pak durim për talentet

Nuk e di pse nuk luaj në një klub italian, por nuk është faji im. Klubet bëjnë zgjedhjet e tyre, unë vendin tim e kam gjetur në Spanjë. Besoj se është momenti për të ndryshuar dhe diçka po ndryshon. Talentët janë, por futbolli italian ka pak durim”. E motivon kështu mungesën ë vëmendjes së klubeve të Serisë A ndaj tij nga stërvitja “axurre” në Koverçiano Xhiuzepe Rosi, që po paraqitet shumë mirë me Vilarealin. Megjithatë në kombëtare ai po ecën shumë mirë: “Nuk e di nëse do të luaj nesër në Bari ndaj Irlandës, por e di që Lipi ka besim tek unë dhe unë do të zbres në fushë për të bërë atë që di”.