31 mars 2009

Rafa Benitez ëndërron të marrë Samuel Etonë

Rafa Benitez ëndërron të shohë në sulmin e Liverpulit për sezonin e ardhshëm dyshen Eto-Torres. Mediat iberike publikojnë se trajneri i Liverpulit është duke studiuar sulmuesin e Barcelonës, Samuel Eto, për ta sjellë atë pranë skuadrës së tij në merkaton e verës. Për Rafën sulmi i Liverpulit do të ishte më i rrezikshmi në Europë nëse do të përbëhej nga Samuel Eto dhe Fernando Torres.