31 mars 2009

Një tregolësh edhe në stërvitje

Italia zbriti dje në fushën e kombëtares për të përgatitur sfidën e nesërme në Bari ndaj Irlandës së Trapatonit. Lipi punoi me skuadrën më shumë me topin. Në ndeshjen stërvitore që mbylli stërvitjen, Pacini ishte autor i një tregolëshi, ndërsa Rosi plotësoi “pokerin”, ku skuadra “blu” mundi 4-2 atë “të kuqe” (dygolësh i Kualjarelës). Për sa i takon pjesës tjetër, Lipi, duket se i ka bërë zgjedhjet e tij në krahasim me ndeshjen ndaj Malit të Zi, me Brigin në mesfushë në vend të Palombos dhe Pacinin e Rosin në sulm, në vend të dyshes Iakuinta dhe të dëmtuarit Di Natale.