31 mars 2009

Çesk Fabregas: Po, Kalderon më ka telefonuar

Dëshira e Roman Kalderonit për të marrë tek Reali i Madridit supertalentin Çesk Fabregas është konfirmuar përfundimisht. Vetë futbollisti spanjoll i Arsenalit ka pohuar se është telefonuar nga ish-presidenti i Realit, por, në këtë bisedë është folur vetëm për progresin e tij në lojë. “Po është e vërtetë që presidenti i Realit të Madridit më ka telefonuar, -deklaron Fabregas për El Mundo Deportivo. –Por, asnjëherë nuk më ka kërkuar për të firmosur me Realin. Thjesht ka folur rreth progresit tim, dhe kaq”. Fabregas ka një kontratë që e mban të lidhur me Arsenalin deri në verën e vitit 2014.