31 mars 2009

Gerrard: Reina më i miri në botë

Kapiteni i Liverpoolit, Steven Gerrard, e vlerëson portierin e të kuqve, Pepe Reina, si më të mirin në botë.
“Ne vërtet jemi të lumtur me portierin që kemi në Liverpool dhe jam shumë i bindur se Pepe mbase është më i miri në botë në pozitën e tij, për momentin”, ka thënë Gerrard për Liverpoolfc.tv. “Nëse i shihni ndeshje që kemi fituar së fundi, Pepe ka luajtur një rol vërtet të rëndësishëm në këto fitore, duke bërë disa mbrojtje të rëndësishme në momente vitale dhe madje ka asistuar në disa gola. Andaj e dimë se sa i mirë është ai dhe definitivisht është një prej më të mirëve në botë”, ka shtuar kapiteni.