31 mars 2009

Maradona i ka 37 milion euro borxhë shtetit italian

Diego Armando Maradona i detyrohet shtetit italian plot 37 milion euro gjobë e akumuluar, që gjatë kohës që ai luante me Napolin. Në këtë periudhë superylli botëror nuk pati shlyer plotësisht disa detyrime financiare, dhe me kalimin kohës shuma ka arritur të kapë këtë shifër. Lidhur me borxhin ndaj shtetit italian, trajneri i përfaqësueses argjentinase nuk është shprehur ende zyrtarisht.