29 mars 2009

Fabregas i nderuar nga interesimi i Realit dhe Barcës

Kapiteni i Arsenalit, Cesc Fabregas, ka nxitur spekulime për një largim nga Arsenali, pasi ka pranuar se është i ngazëllyer që Barcelona dhe Real Madridi kërkojnë shërbimet e tij.
“Nuk do t’ia mbyll derën askujt. Secili lojtar i analizon gjërat dhe mendon nëse është i lumtur, apo nëse dëshiron të përmirësojë diçka në statusin e tij”. “Nuk mund t’i kontrolloj njerëzit për atë që e thonë për mua. Mirëpo është një nder i madh që dy skuadrat më të mëdha të futbollit botëror po flasin për mua”, ka thënë Fabregas.