24 shtator 2008

Trezeguet pati operim te dyfishte

Ne sulmuesin e Juventusit, David Trezeguet ne mengjes ishin te kryera me sukses operacionet ne dy gjunjte. Francezi javen e kaluar pesoi lendim ne tetiven e gjurit ne ndeshjen me Zenitin. Mjeket Giuliano Ceruli dhe Flavio Quaglia, se pari kryen operacionin ne tetiven e gjurit te djathte dhe me pas ishte i kryer edhe operacioni me intervenim siper meniskusit ne gjurim e majte. Procedura zgjati 1 ore e 15 minuta dhe Trezeguet tash duhet te pushoje 15 dite para se te filloje me procesin e rehabilitimit. Mendohet se Trezeguet do te jete ne dispozicion te trajnerit Ranieri diku nga fillimi i muajit shkurt. Me kete situate, Vincenzo Iaquinta dhe Sebastian Giovinco do te fitojne shanse me te madhe per tu treguar.