19 shtator 2008

Nedved paralajmëron rrezikun nga Cagliari

Mesfushori i Juventusit, Pavel Nedved, ka paralajmëruar për rrezikun nga Cagliari para ndeshje së të dielës.“Jemi të rrezikuar kundër Cagliarit, sepse dy ndeshjet e fundit na kanë lodhur. Personalisht jam shumë i lodhur, mirëpo jam shumë i lumtur, dhe lumturia të ndihmon ta rikthesh energjinë. Megjithatë duhet të jemi të kujdesshëm”. Çeku mendon edhe për Ligën e Kampionëve, mirëpo nuk e lajkaton shumë veten për të arritur deri te finalja në Romë. “Po i marr gjërat me kohë. Është ndjenjë shumë e mirë që jemi pjesë e elitës evropiane përsëri, ndërsa kjo mund të jetë mundësia ime fundit për ta fituar trofeun”. “Kemi shumë nevojë për t’u përmirësuar dhe duhet të shfaqim lojëra më të mira. Ëndrra për finalen e Romës duhet ndaluar, dhe duhet t’i marrim gjërat më realisht. Jemi një grup i mirë lojtarësh dhe mendoj se mund të arrijmë diçka”, ka përfunduar mesfushori veteran.