19 shtator 2008

Juventusi, në Cagliari pa tifozë

Juventusi do të shkojë të luajë në Cagliari pa mbështetjen e tifozëve të vet. Kështu ka vendosur Komiteti i Analizës për Sigurinë e Manifestimeve Sportive, pasi ka analizuar rrezikun e lartë të sfidave të ndeshjeve të javës së tretë. Ky komitet ka marrë një masë të njëjtë edhe për tri ndeshje të tjera të Serisë A: nuk do të ketë sektor mik në stadium, si dhe ka mundësi të hapen dyert vetëm për familjet dhe fëmijët për ndeshjet Genoa-Roma, më 24 shtator, Bologna-Napoli dhe Roma-Atalanta, më 28 shtator, dhe Modena-Treviso e Serisë B, më 27 shtator. Për këto katër ndeshje është parashikuar shitja e biletave.