24 shtator 2008

Lapo Elkan Interi, skuadër antipatike!

Lapo Elkan është shumë i lumtur për startin sezonal të Juventusit të tij dhe nuk nguron të ëndërrojë objektiva të rëndësishëm: “Skuadra e këtij viti është shumë e fortë dhe besoj se nëse vazhdojmë kështu, nuk do të jetë çudi që të na shihni në finalen e Ligës së Kampioneve, ku si rivale do të dëshiroja Interin. Skuadra e Murinjos realisht nuk më pëlqen, pasi me numrin e madh të lojtarëve në dispozicion, nuk po tregon ndonjë superioritet të madh në lojë kundrejt nesh apo rivaleve të tjera për titull”, deklaroi ELKAN.