24 shtator 2008

Juvja prish marreveshjen me Andraden

Mediat italiane theksojne se skuadra e Juventusit tashme e ka prishur kontraten me mbrojtesin Andrade, edhe pse ende nuk eshte arritur lajmi zyrtar nga klubi. Andrade tek Juvja erdhi veren e kaluar nga radhet e Deporto La Corunna, dhe Zonja e Vjeter per sherbimet e tij derdhi rreth 10 milione euro. Andrade per Juven ka luajtur vetem 4 ndeshje ne Serie A dhe nje ne Coppa Italia, dhe me pas pesoi nje lendim ne gjurin e kembes pas se ciles eshte dashur t'i nenshtrohet operacionit. Ne mbrojtesin ishin te kryera 2 operacione dhe ishte ne pikepyetje karriera e tij, por pas pauzes prej nente muajsh ai perseri iu rikthye stervitjeve. Mirepo ne filimin e ketij sezoni, ne periudhen e pergatitjeve, Andrade ripertriu lendimin. Keto probleme te portugezit jane edhe prej me heret, qe kur ne vitin 2006 ne derbin ndermjet Deportivos dhe Barcelones pesoi nje lendim ne gju, e cila e largoi nga tereni perplit nente muaj, me te cilin ishte jashte Boterorit. Qe prej disa jave spekulohet se Juvja deshiron ta largoje Andraden nga llogarija e rroges, dhe ne mengjes mediat nga Italia theksuan se Juventusi tashme ka prishur marrevedhjen me mbrojtesit. Ende nuk ka lajme zyrtare nga dyja palet por drejtori sportiv i Zonjes se Vjeter, Alessio Secco theksoi se jane ne kontakt me agjentin e Andrades. "Ne jemi ne kontakt me agjentin e tij, dhe duam te gjejme zgjidhje miqesore per kete situate" - mbaroi Secco.