21 shtator 2008

Secco premton dy perforcime te medha per veren e ardhshme

Drejtori sportivi Juventusit, Alessio Secco premton dy perforcime te medha per veren e ardhshme por nuk donte t'i zbuloje emrat. "Veren e ardhshme do te sjellim se paku dy perforcime te medha". - tha Secco per Corriere dello Sport. "Njera nga perforcimet do te jete permbushje ne vendin e Pavel Nedvedit, kur caku do te pensionohet". "Sa i perket tjetres, jemi duke percjellur disa opsione te ndryshme mirepo nuk do t'i zbuloje emrat. Nuk jam i cmendur!". "Pres edhe disa prej lojtareve te rinje te kthehen, mendoj Davide Lanzafame, Cristian Pasquato dhe Ousama Essabr". Secco ka folur edhe per marreveshjen e Giovincos, i cili ende nuk eshte nenshkruar per shkak te dallimeve te medha financiare ndermjet klubit dhe lojtarit. "Ai deshiron me te vertete shume te holla. Por kontrate e tij skadon ne vitin 2011, dhe ai duhet te kuptoje se ekzistojne parametra te renditur per lojtaret te cilet tashme jane etabilizum dhe ato te cilet jane te rinje dhe qe duhen te ndjekin patekat ne renditje". "Paolo De Ceglie dhe Claudio Marchisio jane ato te cilet se bashku me Sebastian Giovincon do te duhet te jene themeli i skuadres ne te ardhmen". "Marchisio me perkujton Daniele De Rossin ndersa Paolo De Ceglie tashme e tregoi vleren e tij, dhe jemi duke menduar t'i ofrojme kontrate te re" - perfundoi Secco.