28 shtator 2008

Giovinco per kontraten e re kerkon page me te larte

Sebastian Giovinco me drejtuesit e Juventusit ende nuk kane gjetur marreveshjen rreth nenshkrimit te kontrates se re. Agjenti i tij theksoi se ende ekzistojne dallime ndermjet dyja paleve, por pritet te njejtat te jene te kaluara. Ylli i ri i futbollit te "Zonjes se Vjeter" ende nuk ka te nenshkruar kontrate te re, ndersa agjenti i Giovincos deshiron qe kontrata e re te jete sipas kualitetit dhe lojerat e lojtarit, dhe jo sipas moshes se tij. "Ai eshte lojtare i Juventusit dhe eshte i gatshem te nenshkruaje kontrate te re. Dallimet ne te shikuarit jane vetem ne sherbimet te cilat ofrohen" - tha agjenti i Giovincos, Pasqualin. "Ne duam kontrate sipas bazes se aftesive te Sebastianit, derisa Juvja i sheh vitet e lojtarit si nje faktor shume i rendesishem" - mbaroi agjenti.