16 dhjetor 2008

“Të fortë, por...”

Pas suksesit të Juves ndaj Milanit, Marçelo Lipi nuk ka dyshime se cila nga dy formacionet është më mirë fizikisht dhe psikologjikisht. “Juve-Milan tregoi vlerën e vërtetë të bardhezinjve – ka deklaruar tekniku i Italisë. - Ishte prova e panumërt se një grup shumë i fortë mund të kapërcejë individualitete cilësore. Megjithatë, s’mendoj që Juve do të jetë e vetmja rivale e Interit. Besoj – ka theksuar Lipi - se në vazhdimin e kampionatit do të dalin edhe kundërshtarë të tjerëtë zikaltërve”. Tekniku ikaltër ështëkthyer edhe në argumentin e Amaurit. “Derisa të mos ekzistojë mundësiae grumbullimit – ka shpjeguar Lipi – nuk do ta marr në konsideratë. Unë i bëj gjërat, atëherë kur mund të bëhen”.