30 dhjetor 2008

Giovinco: Do të bëhem më i miri te Juventus

Lojtari i ri i Juventusit, Sebastian Giovinco, i ka paralajmëruar klubet të cilat janë të interesuara për të, të heqin dorë nga dëshira për ta transferuar, pasi ai do të mbetet te Juventus.
“Pse të largohem dhe të ndërroj skuadër vetëm pse luaj më pak sesa duhet? Këtu stërvitem me superyjet e futbollit, ndërsa jam i bindur se më vonë do të gjej vend në formacionin bazë”. “Do të stërvitem mirë dhe do të jem i gatshëm që kur të më jepet mundësia të shfaqem në skenë në mënyrën më të mirë”. “Mendoj se do të bëhem njëri nga më të mirët e Juventusit”, ka thënë Giovinco.