27 dhjetor 2008

Ancelotti: Jemi më të mirë se Interi dhe Juventusi

Menaxheri i Milanit, Carlo Ancelotti, thotë se Milani ka një përbërje më kualitative se Interi dhe se Juventusi.
Edhe pse Milani është mjaft i kritikuar për paraqitjet e veta dhe ngecjen e madhe ndaj Interit, Ancelotti mendon se ekipi i tij ka më shumë futbollistë kualitativ dhe potencial për të qenë më i mirë se Interi dhe Juventusi.“Milani ka numër të madh të futbollistëve kualitativ dhe mund të luajmë futboll më të mirë, derisa Interi dhe Juventusi kanë karakteristika të tjera”, ka thënë Ancelotti.“Dy ekipet tjera janë të fuqishme dhe kanë qëndrueshmëri, por kur vjen puna tek kualiteti ne kemi potencial të jemi më të mirë”, ka shtuar trajneri italian.