28 dhjetor 2008

Amauri: Unë jam brazilian

Sulmuesi i Juventusit, Carvalho Amauri, ka pranuar se ëndërron të luajë për përfaqësuesen e Brazilit dhe nuk ka për qëllim që të luajë për Italinë.
“E di se Italia më kërkon, mirëpo unë jam brazilian. Është një nder i madh që të dyja këto përfaqësuese më dëshirojnë, mirëpo në Selecao më kërkon, atëherë do të ishte realizimi i ëndrrës sime”. “Çështja e pasaportës italiane nuk ka të bëjë me përfshirjen në përfaqësuesen Azzure. Mua më duhet pasaporta që të jem lojtar i UE-së, pasi që do ta kisha më lehtë me çështjet ligjore, si edhe do të hapeshin dyert për mua, p.sh. nëse do të dëshiroja të luaja në Premier Ligë do ta kisha më të lehtë transferimin”, ka thënë ish-sulmuesi i Palermos.