16 mars 2010

Melo u kërkon falje tifozëve

Felipe Melo pati një zënkë me publikun. Unë isha i nervozuar për mënyrën se si filluam ndeshjen dhe si e përfunduam atë, unë kërkoj falje për sjelljen time. Në ato momente neve na duhet mbështetja e tifozëve.Melo i bën thirrje tifozëve për mbështetjen e vazhdueshme. Si unë, si shokët e mi kemi nevojë të ndjejmë mbështetjen e të gjithë tifozëve në stadium. Unë doja ti inkurajoja ata për të mbështetur ekipin, por një pjesë e tyre ishin kundër nesh.