24 nëntor 2011

United rrezikon kualifikimin?


Moment delikat në shtëpinë e Manchester United. Brazimi i djeshëm ndaj Benfikës e bën ende të dyshimtë kualifikimin e anglezëve për në fazën tjetër të Champions League.

Por këtë mos ia thoni Sir Alex Ferguson sepse edhe në konferencën për shtyp pas ndeshjes kur i thanë se dy Manchesterat (City dhe United) po rrëshqisnin në Europë nuk e priti mirë dhe e la konferencën në mes.