24 nëntor 2011

C.Ronaldo dhe Neymar, këta dy "balerinë" të shkëlqyer


Dy yjet e futbollit kanë treguar se përveç futbollit dashurojnë edhe muzikën, madje edhe e kërcejnë atë.

Bëhet fjalë për Cristiano Ronaldo, Neymar dhe Marcelo, të cilët janë filmuar në publik teksa kërcenin këngën "Ai se eu te puego" të këngëtarit Michel Teko.

Kënga është shumë e famshme dhe e dëgjuar në vendet portugalisht-folëse. Kësaj manie nuk i kanë shpëtuar as yjet e futbollit.