14 prill 2011

Urime Datlindja Sorensen


Shumë i ri, por me një karakter të fort. Frederik Sorensen vitin e kaluar ka kaluar në skuadren e dytë të Juventusit (Primavera), mirpo nuk ka qëndruar shumë aty, pasi që Del Neri e ka ftuar në formacionin bazë të Juventusit, ku ka treguar disa ndeshje shumë të mira, po thuajse pa as nje gabim e ka kryer punen e kërkuar nga trejneri Del Neri.

Deri me tani Sorensen është paraqitur në 15 takime në Serie A dhe një herë ishte i pranishëm edhe në kupen e Italis.. Ai sot feston 19-vjeçrin e Lindjes dhe Stafi JUVENEWS.TK i iuron suksese në jetë dhe një karrier të bujshme me Juventusin.
/JUVENEWS.TK/