12 prill 2011

Urime Datëlindja Marcelo Lippi


Sot ishte një ditë e veçant për Marcelo Lippin, i cili po feston Datëlindjen e 63-të. Ai është lindur më 12 prill 1948.

Për këtë njeri nuk do të bisrdojm shumë, gjdo tifoz Biankoner është në dijeni për sukseset e Lippit që i ka arritur me Juventusin.

JuveNews ju bashkohet mira tifozëve anemban botës që ja uruan Lippit Datëlindjen, me shpresë që në jetën e tijë të mbizotroj Shëndeti, Lumturia dhe çdo e mirë e kësaj Bote..

Urime Marcelo.
/JUVENEWS.TK/